Golfen voor
het goede doel

Zoeken

  • Starthuis
  • Clubhuis

Schrijf je nu in voor de eerst volgende

Golfen voor Kika 2018

16 Juni 2018

De Golfen voor Kika 2018 wordt gehouden bij:

BurgGolf Westerpark - meer informatie

Nu inschrijven

Titia Mouth

Mijn naam is Titia Mouth en samen met Chris Teljeur zijn wij de bedenkers en oprichters van Golfenvoorkika. Gelukkig heb ik in mijn nabije omgeving geen dierbaren verloren aan deze vreselijke ziekte. Desondanks weet ik dat kanker een gezond mens en haar omgeving kan vernietigen.  

Ondanks dat mijn partner en ik geen kinderen hebben, willen we andermans kinderen het geluk en liefde geven wat zij zo verdienen, zeker als ze ziek zijn. Je moet er toch niet aan denken dat je kind zo iets vreselijks overkomt.

5 dagen per week werk ik met veel plezier bij Vastned in Rotterdam.

Naast deze drukke werkzaamheden spendeer ik aardig wat uren aan Golfenvoorkika, wat ik met veel liefde doe.  Het mooie hieraan is, dat dit volledig onvoorwaardelijk is en je met deze inzet een mooi resultaat kunt behalen en andere mensen –in dit geval kinderen- kunt helpen.

Zoals Chris heeft geschreven is Golfenvoorkika ontstaan in 2012 in de maand februari na het zien van een tv- programma. Dat gevoel en het besef dat je daadwerkelijk onvoorwaardelijk andere mensen kunt helpen is zo bijzonder en puur maar eigenlijk ook heel gewoon. Want het is toch normaal om er voor anderen te zijn en een helpende hand te bieden?

Graag wil ik samen met u deze hand verder laten reiken en de zieke kinderen een toekomst geven.

Tot 16 juni 2018 !

 

Beste groet,

Titia

 

De volgende personen golfen voor KiKa:Danny van Asten

Handicap: 22
Nu inschrijven

Golfen voor KiKa wordt mede mogelijk gemaakt door: