Golfen voor
het goede doel

Zoeken

  • Starthuis
  • Clubhuis
  • Wij doen het voor KiKa. Chris en Titia

Schrijf je nu in voor de eerst volgende

Golfen voor Kika 2018

16 Juni 2018

De Golfen voor Kika 2018 wordt gehouden bij:

BurgGolf Westerpark - meer informatie

Nu inschrijven

Kelly Zijlmans

Mijn naam is Kelly Zijlmans en ik mag de evenementen en business club van BurgGolf Westerpark voor mijn rekening nemen. Ik vind het fantastisch dat we Golfen voor KIKA voor de derde keer aan onze evenementenkalender mogen toevoegen; ik draag de stichting een warm hart toe. De ziekte kanker is op zich al heel naar en vervelend, weet ik helaas uit nabije omgeving, en het is vreselijk dat ook kinderen tegen deze grote vijand moeten strijden.

In mijn dagelijkse werkzaamheden kom ik vooral mensen tegen die een plezierige (golf)dag komen beleven. Dit kan een dagje golfen met vriendinnen zijn, maar ook netwerkevenementen voor grotere gezelschappen mogen wij ontvangen bij BurgGolf Westerpark. Mijn collega’s van de shop/receptie, het restaurant  en de golfschool maken, net als ik, ieders bezoek aan onze locatie graag tot een positieve herinnering. We worden daarbij tevens geholpen door de greenkeeping; zij doen er alles aan om de baan 365 dagen per jaar in goede conditie te houden.  Onze golfbaan is gebouwd op de oude vuilnisbelt van Zoetermeer en dit zorgt voor een uitdagende baan met verrassend hoogteverschil. Hole 12 is onze trots en de meest bekende hole van onze golfbaan; hier slaat men van een hoger gelegen tee-box af naar de fairway en geniet men van een waanzinnig uitzicht.

Naast de golfsport kan men ook bij ons terecht voor vergaderingen. Ons clubhuis beschikt over drie mooie vergaderzalen op de eerste etage voor bijeenkomsten van 2 tot 60 personen. Het team van Magnolia’s (ons restaurant) ontvangt haar gasten graag voor lunch, borrel en/of diner. Heeft u iets te vieren; dan verzorgen wij ook graag uw feestelijke high tea of bijvoorbeeld een moderne high wine! Wees welkom!

Ik kijk er naar uit u op 16 juni 2018 te mogen begroeten aan de inschrijftafel voor Golfen voor KIKA! Heel graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

 

Kelly Zijlmans

Senior Sales & Events Manager

 

BurgGolf Westerpark B.V.

Heuvelweg 3

2716 DZ Zoetermeer

T: 079 – 320 31 31 

www.burggolf.nl

De volgende personen golfen voor KiKa:Danny van Asten

Handicap: 22
Nu inschrijven

Golfen voor KiKa wordt mede mogelijk gemaakt door: