Golfen voor
het goede doel

Zoeken

  • Wij doen het voor KiKa. Chris en Titia
  • Starthuis
  • Clubhuis

Schrijf je nu in voor de eerst volgende

Golfen voor Kika 2018

16 Juni 2018

De Golfen voor Kika 2018 wordt gehouden bij:

BurgGolf Westerpark - meer informatie

Nu inschrijven

Ferdinand Hubert

Mijn naam is Ferdinand Hubert en ik ben sinds 1999 PGA golf professional.

Chris en Titia  geef ik golfles en draag hun een warm hart toe omdat zij zich als oprichters, volledig belangeloos inzetten voor Golfenvoorkika.

Zo hebben zij mij gevraagd om hen te helpen met het opzetten van de eerste website Golfenvoorkika en hier heb ik uiteraard gelijk ja op gezegd.

Regelmatig hebben we overleg en geef hun advies over de website en o.a. hoe men het beste deelnemers kan benaderen.

Waarom ik mij voor Golfenvoorkika inzet is eigenlijk heel logisch. Ten eerste vind ik dat kinderen de toekomst van ons allen zijn en alle kinderen verdienen dezelfde toekomst, ziek of niet ziek.  Daarbij speelt een grote rol dat ik  als vader van 2 mooie dochters er niet aan moet denken dat zij ooit getroffen zullen worden door deze vreselijke ziekte. Daarom, en niet alleen als ik denk aan de toekomst voor mijn eigen dochters, wil ik waar ik kan helpen om deze vreselijke ziekte de kop in  te drukken. Dat is de reden waarom ik Chris en Titia  met Golfenvoorkika help en ben trots op hun resultaat zover. Samen, en met alle enthousiaste deelnemers,  proberen we ervoor te zorgen om zoveel mogelijk geld op te  halen voor onderzoek om kinderkanker uit de wereld uit te krijgen.

Groet, Ferdinand.

 

De volgende personen golfen voor KiKa:Jan Batist

Handicap: 33
Nu inschrijven

Golfen voor KiKa wordt mede mogelijk gemaakt door: