Golfen voor
het goede doel

Zoeken

  • Wij doen het voor KiKa. Chris en Titia
  • Starthuis

Schrijf je nu in voor de eerst volgende

Golfen voor Kika 2018

16 Juni 2018

De Golfen voor Kika 2018 wordt gehouden bij:

BurgGolf Westerpark - meer informatie

Nu inschrijven

Chris Teljeur

Mijn naam is Chris Teljeur en samen met Titia Mouth zijn wij de bedenkers van Golfenvoorkika. Helaas heb ik van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte, met tragische afloop, met een mens doet.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam voor BASF in de sales. Met trots kan ik melden dat werk mijn hobby is, wat ik met heel veel plezier doe. En ja, ook ik merk dat de dagen en weken waarin ik leef steeds te kort zijn. ‘s-morgens om 06:00 uur gaat de wekker en voor je het weet is het 20:00 uur en heb je net je avond eten op.

Golfenvoorkika is ontstaan in 2012 in de maand februari na het zien van een tv- programma. In dat programma moest een man zijn huis verlaten omdat hij niet mobiel meer was in dat huis omdat het niet gelijkvloers was. Maar de beste man wilde niet verhuizen omdat zijn trouwe viervoeter niet welkom was in de opvang. Dus werd er besloten om het huis van de man pro deo te verbouwen met een team van specialisten, zodat de man en zijn trouwe viervoeter hier konden blijven wonen. En dat heeft mij aan het denken gezet om ook pro deo iets te doen voor de maatschappij.  Zo is Golfenvoorkika ontstaan en zette ik mij in voor de zieke kinderen en steun ik KIKA.

Golfenvoorkika is een hobby geworden naast mijn full time job en dat doe ik met heel veel liefde. Ik kan jullie helaas niet vertellen hoeveel uur ik in de Stichting Golfenvoorkika heb zitten. Maar, ik kan u vertellen deze zijn met liefde ingezet voor ons eigen kindje die inmiddels handjes en voetjes heeft gekregen en wij noemen deze Stichting Golfenvoorkika.

Mijn wens is dat ik u mag begroeten op 16 juni 2018 op BurgGolf Westerpark zodat wij (weer) met elkaar kennis kunnen maken.

Tot 16 juni 2018.

Groet, Chris 

De volgende personen golfen voor KiKa:Danny van Asten

Handicap: 22
Nu inschrijven

Golfen voor KiKa wordt mede mogelijk gemaakt door: