Golfen voor
het goede doel

Zoeken

  • Wij doen het voor KiKa. Chris en Titia
  • Clubhuis

Schrijf je nu in voor de eerst volgende

Golfen voor Kika 2018

16 Juni 2018

De Golfen voor Kika 2018 wordt gehouden bij:

BurgGolf Westerpark - meer informatie

Nu inschrijven

Speciale grips ontwikkeld voor Golfenvoorkika

JA EQUIPMENTS zal Golfenvoorkika 2016 ondersteunen. JA EQUIPMENTS is distributeur van een aantal merken; PURE Grips, QOD trolley en KIFFE golf.
PURE Grips is een nieuwe revolutie op golfgrip gebied. Doordat zij 100% rubber gebruiken in de grips ten opzichte in de huidige grips. Biedt dit meer grip, controle en betere resultaten. De andere bijkomstigheid is dat zij de grip(s) er direct op kunnen zetten en mensen er direct mee kunnen spelen.
JA EQUIPMENTS heeft speciaal voor Golfenvoorkika grips ontworpen. 


JA EQUIPMENTS biedt speciaal voor de deelnemers voor Golfenvoorkika de mogelijkheid om deze speciale grips aan te schaffen. Deze speciale grips zijn te koop voor slechts € 16,00 per grip inclusief montage. Hiervan zal 
€ 7,00 aan Golfenvoorkika worden gedoneerd.
Wil je ook deze bijzondere grips op je golfclubs laten zetten? Laat het ons weten via info@golfenvoorkika.nl welke kleur en hoeveel golfclubs je wilt laten regrippen. 
Belangrijk om te weten is dat je deze mooie grips gelijk kunt gebruiken tijdens Golfenvoorkika 2016, daarbij zal er een substianteel bedrag worden gedoneerd aan KiKa. 
Met deze speciale grips zorg je ervoor dat je naast het gevoel van meer controle ook nog eens KiKa een extra ondersteuning geeft.
JA EQUIPMENTS zal op 2 juli 2016 tijdens Golfenvoorkika met een stand aanwezig zijn om de grips voor jullie er op te zetten.
Laat ons weten of jullie interesse hebben in deze grips.

De volgende personen golfen voor KiKa:Danny van Asten

Handicap: 22
Nu inschrijven

Golfen voor KiKa wordt mede mogelijk gemaakt door: