Golfen voor
het goede doel

Zoeken

  • Clubhuis

Schrijf je nu in voor de eerst volgende

Golfen voor Kika 2018

16 Juni 2018

De Golfen voor Kika 2018 wordt gehouden bij:

BurgGolf Westerpark - meer informatie

Nu inschrijven

Een kaartje voor Daan kleine moeite.

Lieve allemaal,

Graag wil ik jullie hulp vragen. Niet voor mezelf maar voor Dappere Daan. Een stoere jongen van 14 jaar jong. Na 3 jaar hard vechten tegen leukemie leek het erop dat hij de strijd had gewonnen. Maar nu is deze vreselijke ziekte helaas terug.. Woensdag 4 mei zijn de chemokuren weer gestart. Maar doordat Daan het downsyndroom heeft zijn de behandelingen extra zwaar voor hem. En nu heeft Daan een beroerte gekregen waardoor hij uitval heeft aan zijn rechterkant en... zijn spraak kwijt is. Zijn situatie is zorgelijk.......

Waar kunnen jullie mee helpen? Daan wordt heel blij van het krijgen van post. Daarom wil ik jullie vragen om Daan in deze moeilijke periode van zijn leventje zoveel mogelijk pleziermomentjes te geven door hem te verrassen met post. Het zou natuurlijk geweldig zijn als de postbode elke dag vrachten vol kaarten voor Daan kan bezorgen.
Daan zijn postadres is;

Prinses Maxima Centrum
Daan van de Poll
Afdeling Giraf
Postbus 85090
3508 AB UTRECHT

Dus lieve mensen stuur een kaart, en deel dit bericht via de social media door deze teksten te kopiëren en te plakken. Dus niet op delen drukken anders wordt alleen zijn blog gekopieerd. Dit om voor even een glimlach op zijn gezicht te kunnen toveren.

Daan van de Poll

Dappere Daan!

De volgende personen golfen voor KiKa:Danny van Asten

Handicap: 22
Nu inschrijven

Golfen voor KiKa wordt mede mogelijk gemaakt door: